Iedereen kan het slachtoffer worden van hackers die jouw persoonlijke gegevens willen stelen om deze voor illegale doeleinden te gebruiken. Zaken zoals jouw creditcardgegevens, wachtwoorden, e-mails en persoonlijke foto’s; je zal ze voor geen goud willen verliezen! 

Ondanks het feit dat je je wellicht veilig voelt als je online bent, is dit vaak niet het geval. Hackers zijn actiever dan ooit. Dit betekent dat het risico van schending van jouw online vrijheid en privacy steeds groter wordt. Zeker als je vaak openbare wifi-netwerken gebruikt, is de kans groter dat iemand jouw data probeert te onderscheppen. Met een Virtual Private Network (VPN) kun je jezelf beschermen. 

Neem vandaag nog je VPN verbinding!

Waarom jij voor Drechthosting VPN moet kiezen!

Waarom onze VPN?

Beveiligd

Het is bekend dat publieke wifi netwerken, zoals je deze vindt in horeca en andere publieke plekken, gemakkelijk afgeluisterd en gehackt kunnen worden. Degene die het netwerk beheert heeft in principe inzage in alles dat jij doet op dat netwerk, zo is er bijvoorbeeld te zien welke websites je bezoekt.

30 locaties

Onze VPN servers zijn over 30 locaties verspreid. Dit is binnen en buiten Europa!

Prive

Wij loggen het verkeer niet wat er over onze VPN verbinding gaat. U bent dus extra veilig!
Ook is de verbinding privé door middel van een militaire encryption!

Extra snel

Al onze servers zijn voorzien van een snel netwerk! Maak gebruik van jouw VPN verbinding tot wel een snelheid van 1 GBPS!

Abonnementen

pricing image
Dataverkeer per maand: